Almindelig tandbehandling

Parodontose

Vi kontrollerer ved de fleste undersøgelser tænderne for parodontose. Opdages sygdommen i tide, kan den oftest behandles og kontrolleres.

Vi prøver altid af forebygge og behandle parodontose med hyppige grundige tandrensninger. Bliver tandkødslommerne alligevel for dybe, så kan kirurgisk indgreb komme på tale.

Behandlingen varetages af vores dygtige tandplejere. Kirurgiske indgreb af tandlægen.

Nyere teknologi med laserbehandling har vist sig at være et effektivt supplement til konventionel parodontose tandrensning, men kan ikke stå alene, læs mere her

Plastfyldninger

Plast er et særdeles velegnet materiale til tandfyldninger. Det er tandfarvet og binder tanden sammen. Når der er tale om tænder, hvor kun lidt tand er tilbage eller tænder med smertegivende revner, har plastfyldninger imidlertid sine begrænsninger. Da er kronebehandling nødvendig. Plast bruges også til behandling af dybe tandhalse, opstået efter for hård tandbørstning.

Kroner

En krone er en kunstig erstatning for din naturlige tandkrone. Behandlingen anvendes typisk på tænder med revner eller store fyldninger samt knækkende tænder. Med nyeste Cerec 3-D teknologi kan vi fremstille en fuldkeramisk krone, mens du er på klinikken og sætte den fast i samme seance. Læs mere her

Broer

På klinikken udfører vi mange former for broarbejde. Broer bruges til erstatning af mistede tænder. De sidder fast i munden og føles som naturlige tænder. I disse år erstattes broarbejde i stigende omfang af den mere skånsomme implantatbehandling.

Rodbehandling

Rodbetændelse opstår i de fleste tilfælde ved, at en tands nerve dør på grund af bakterieindtrængen. Dette sker oftest som følge af et stort hul (caries) eller et slag på tanden. En dyb revne under en stor fyldning, kan også være årsagen.

Rodbehandling består i, at tandlægen fjerner blodkar og nervevæv inde i roden, hvorefter tanden straks eller efter et par dage bliver smertefri.

Behandlingen er som oftest smertefri, men kan i enkelte tilfælde give kortvarige symptomer undervejs.

Tandlægerne Amagerbrogade 242 - Amagerbrogade 242 - 2300 København S - Tlf. 32 50 22 44